Specialist in de zorg-markt en inmiddels ruim 20 jaar actief in personeelsbemiddeling.

Vanaf het begin van de Covid-19 pandemie in 2020, heeft EP'92 voor Zorg samen met het Nederlandse Rode Kruis, in opdracht van de GGD, zich succesvol ingespannen om personeel te leveren voor het test- en vaccinatieprogramma in de regio's Haaglanden en Hollands Midden.

EP'92 beschikt daardoor inmiddels over een grote poule van (professionele) zorgmedewerkers. Van thuiszorg medewerkers en verpleegkundigen tot aan gespecialiseerde artsen mogen wij tot onze poule rekenen. Deze medewerkers zijn veelal woonachtig in de regio van uw organisatie en zijn mogelijk voor korte of langere tijd inzetbaar o.b.v. een uitzendovereenkomst of misschien wel een dienstverband.

Al deze kandidaten zijn met de nieuwste recruitment technieken en de grootste zorg voor u geworven.

 

ABR Groep

EP’92 voor Zorg maakt deel uit van de ABR Groep. De ABR Groep verenigt gespecialiseerde uitzendbedrijven in diverse markten en segmenten. Samen met deze uitzendbedrijven streven wij naar groei en innovatie in de dienstverlening. Door onze bedrijven gesegmenteerd of juist generalistisch te laten werken, verlenen onze uitzendbedrijven een optimale service en dienstverlening. Samen met onze medewerkers streven wij ernaar ‘Altijd de Beste Resultaten’ voor de klant te realiseren, waarbij de producten, bedrijfsvoering en het marktsegment centraal staan.

De betrouwbaarheid van EP'92 voor Zorg

Om u maximale zekerheid te geven, hebben we een reeks van maatregelen getroffen. In het kader daarvan is EP’92 voor Zorg lid van de NBBU en voert ze het SNA-keurmerk. In dit keurmerk zijn financiële en administratieve criteria vastgelegd volgens de NEN 4400-1-normering. Hieraan moet een bonafide uitzendbureau te allen tijde voldoen om voor zijn opdrachtgevers de betrouwbaarheid van afdrachten van belastingen en sociale premies te waarborgen. Sinds de oprichting van de SNA voert EP’92 voor Zorg dit keurmerk. Wel zo betrouwbaar.

Contactgegevens

Laan van Zuid Hoorn 27
2289 DC Rijswijk
E-mail: info@ep92.nl
Tel: 070 - 360 99 22
Openingstijden:

ma t/m do: 08.30 - 17.30 uur
vrijdag: 08.30 - 16.30 uur

© 2016-2024